Prodej bytu 3+1 69 m², Litvínov

1 700 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vstupte do tohoto bytu v družstevním vlastnictví ve 4. podlaží, který vám nabízí nejen prostornost, ale i jedinečné pohodlí. Hned po vstupu vás přivítají tři udržované pokoje s krásnými parketami, které jen čekají na to, aby zazářily po svém omlazení. Pro milovníky ranní kávy je zde malebný balkón, kde můžete v klidu užívat slunečních paprsků a zažívat idylické chvíle s tím nejlepším výhledem na soukromí "parčík."

A co teprve ta koupelna! Užijte si každý sprchový okamžik s masážními hlavicemi, které vám poskytnou nezapomenutelný relaxační zážitek. Pro větší praktičnost a úsporu energie jsou v celém bytě plastová okna, která zároveň zajistí dostatek světla a tepelnou izolaci.

Tento byt není jen o interiéru, i když by si zasloužil mnohem více péče a drobnou renovaci. Ale pokud toužíte po vlastním úkrytu pro své auto nebo motorku, máte možnost získat garáž za zvýhodněnou cenu při nákupu bytu. To znamená nejen bezstarostné parkování, ale i výhodu, že svou vlastní garáž budete moci obdivovat ze tří místností tohoto prostorného bytu.

A co se týče okolí, nemůžete si vybrat lepší lokalitu! Vše, co potřebujete, je doslova na dosah ruky. Obchody, restaurace, kavárny, poliklinika, benzínka, škola a dokonce i fitness centrum jsou v docházkové vzdálenosti. Pokud hledáte bydlení s nízkými náklady a přitom v bezprostřední blízkosti veškerých služeb, je tento byt tou správnou volbou pro vás. Nechte se unést pohodlím a klidem tohoto úžasného místa! Zda by jste si přáli financovat družstevní byt přes bankovní instituce, neváhejte mě kontaktovat a společně to vymyslíme. Zaujala Vás tato nemovitost? Neváhejte mě kontaktovat a Já Vaše sny proměním v REALITY!

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Konstrukce Panelová
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 361
Vlastnictví družstevní
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 69 m²
Patro 3
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Prosperity Real Estate s.r.o.

Brno, Pražákova 1008/69

Zobrazit kompletní nabídku RK

Prosperity Real Estate s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist