Pronájem kanceláře 5200 m², Most

Cena na dotaz

info v RK, cena k jednání

Nemovitosti nabízí

Tomáš Novák

Teplice, Jana Koziny 1628/31

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím vám k dlouhodobému pronájmu administrativní budovu v druhém největším městě Ústeckého kraje, Mostě, konkrétně v ul. Václava Řezáče.

K pronájmu je určených bezmála 5 200 m2 kancelářské plochy rozmístěných na třinácti podlažích. Díky variabilitě pronajímaných prostor si můžete vybrat prostory přesně podle svých potřeb. Bezproblémový dojezd do práce automobilem zajišťuje soukromé parkoviště přímo u budovy, kde je více než 20 parkovacích míst, případně je možné využít MHD (zastávka autobusu a tramvaje je v těsné blízkosti objektu), poslední možností je vlakové nádraží, kam se dostanete pěšky za 5 minut.

Objekt prošel v roce 2013 rozsáhlou rekonstrukcí a nabízí tak výjimečné kancelářské zázemí, které svými vlastnostmi spadá do třídy B.

V přízemí budovy se nachází reprezentativní recepce skrze kterou se prochází do tzv. čekací místnosti a je zde k dispozici také zasedací místnost. Každé podlaží vždy disponuje více než 5 kancelářemi se společným sociálním zařízením. Kanceláře jsou prostorné a světlé, což vytváří příjemné pracovní prostředí. Vrchní patra budovy nabízejí zasedací místnosti, kanceláře pro případné vedení společnosti a především nádherný výhled na celé město. V budově fungují dva moderní výtahy, bezpečnostní systém a požární hlásiče.

Objekt je umístěn na strategickém místě v blízkosti centra města Most. Silnice první třídy tvořící silniční síť Mostecka jsou:

• I/13 Karlovy Vary – Chomutov – Most – Ústí nad Labem – Liberec – Frýdlant – Habartice / Polsko, č. 15 (Most – Lovosice – Litoměřice – Zahrádky)
• I/15 Ústí nad Labem – Lovosice – Most
• I/27 Dubí – Most – Žatec – Plzeň – Železná Ruda (SRN)
• I/28 Bělušice – Louny I/13 umožňuje napojení na dálnici D8 a silnici I/7 a tím spojení s Prahou.

Silnice I/27 je významnou osou spojující hraniční přechody se SRN v severní a jihozápadní části České republiky. Silnice I/15 a I/28 mají význam pro spojení regionálních center. Dále také nutno zmínit napojení na evropskou silnici E442. Hlavním posláním E442 je propojení tří severojižních evropských páteřních tras E55, E65, E75, vedoucích přes české území, s dalšími mezinárodními silnicemi E48, E50, E67, E461 a E462.

Podmínky pronájmu jsou k jednání – předpokládá se možnost stavebních úprav budoucím nájemcem dle jeho potřeb.

Pokud máte zájem o prohlídku budovy nebo případné dotazy, obraťte se na uvedené telefonní číslo, rád vám poskytnu bližší informace.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Panelová
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 18
Stav objektu Dobrý
Plocha užitná 5 200 m²
Plocha zastavěná 481 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Tomáš Novák

Teplice, Jana Koziny 1628/31

Zobrazit kompletní nabídku RK

Tomáš Novák

Sdílet nemovitost

TOPlist